• Attracties
  • Producent

Ferme Delsamme is een inschakelingsbedrijf dat actief is in vier opleidingssectoren, waaronder de biologische tuinbouw.

De boerderij heeft een biologische kruidenierswinkel waar je verse en seizoensgebonden producten kan proeven, maar ook vergeten groenten zoals pastinaak, aardperen, rutabaga, enz. kunt ontdekken.

Naast de groenten van de boerderij vind je er ook melkproducten, oliën, pasta, wijnen, bieren,... en alle gecertificeerde biologische producten!

Laat je inspireren door de smaak van biologisch! 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden