• Attracties
  • Producent

Ferme Delsamme is een inschakelingsbedrijf dat actief is in vier opleidingssectoren, waaronder de biologische tuinbouw.

De boerderij heeft een biologische kruidenierswinkel waar je verse en seizoensgebonden producten kan proeven, maar ook vergeten groenten zoals pastinaak, aardperen, rutabaga, enz. kunt ontdekken.

Naast de groenten van de boerderij vind je er ook melkproducten, oliën, pasta, wijnen, bieren,... en alle gecertificeerde biologische producten!

Laat je inspireren door de smaak van biologisch! 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden