• Hotel

Vlakbij Nijvel biedt het hotel La Ferme de Grambais rust, comfort, een goed restaurant en het mooiste terras van de streek.

Gevestigd in een 13e-eeuwse boerderij van de voormalige Seigneurie de Grambais, op 30 minuten van Brussel en 20 minuten van Brussels South Charleroi Airport, is het superior 2-sterrenhotel onlangs smaakvol gerenoveerd.

Beschrijving van het hotel

  • Lounge/barruimte
  • Groot terras en groenvoorziening
  • Biologische moestuin voor het restaurant
  • Schitterende en ruime zaal voor banketten, seminars, professionele en familiebijeenkomsten

Ben je op zoek naar een hotel in Nijvel ? Denk aan La Ferme de Grambais!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 10

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Italiaans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension

Voorzieningen

Bar - Tuin - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden