pdf

La Cité Miroir, een niet te missen culturele ruimte in Luik

Sinds 18 mei openen enkele attracties en musea opnieuw hun deuren voor het Belgische publiek. Nederlanders moeten nog even wachten tot de grens met België opengaat.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Kunstcentrum

Gelegen in de voormalige baden van la Sauvenière in Luik, is de Cité Miroir een ruimte voor tentoonstellingen, voorstellingen en culturele expressie.

Het voormalige Bains et Thermes de la Sauvenière werd in 2014 La Cité Miroir. Een plaats van onderwijs, debat en cultuur gewijd aan burgerschap, geheugenwerk en de dialoog tussen culturen.

Gelegen in het hart van de stad, maakt dit gebouw indruk met zijn majestueuze proporties en Bauhaus-stijl. Conferenties, theater, muziek, debatten, tijdelijke en permanente tentoonstellingen staan je te wachten.

Om de evenementen en activiteiten in La Cité Miroir te volgen, ga naar de agenda op de website.

Prijs

Gratis de eerste zondag van de maand
De tarieven variëren volgens de activiteiten en de organisatoren. Artikel 27. Toegang tot de permanente tentoonstellingen Plus jamais ça ! en En Lutte gratis de eerste zondag van de maand.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.