• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Paardrit

De Chevauchée forestière is een tocht te paard van 168 km in het Grote Woud van Saint-Hubert, in de Belgische Ardennen. De tocht is een lus en is niet bewegwijzerd.

Er wacht je een feërieke tocht! Rijd langs wilde stromen in de diepe beboste valleien (Almache, Basseille, Lesse, Lomme, Masblette, Our, Ourthe...), die je al wadend oversteekt. Bewonder de prachtige landschappen en overnacht in een van de speciaal geselecteerde overnachtingsmogelijkheden voor ruiters.

Een goed uitgedachte route

De route gaat langs zoveel mogelijk onverharde wegen en bijna uitsluitend in het bos of in uitzonderlijke natuurlijke gebieden.

Voor ervaren ruiters

Je moet je door rivieren waden, het reliëf is uitgesproken en de paden zijn soms lastig: de Chevauchée forestière en haar lussen zijn voorbehouden voor ervaren ruiters.

De 5 lussen

Heb je liever een kortere tocht? De Chevauchée bestaat uit vijf lussen die je kan combineren. Stel je tocht zelf naar eigen wens samen!

  • De Chevauchée van Saint Monon (31 km) 
  • De Chevauchée van de Bonne Dame (37 km) 
  • De Chevauchée van de wilde valleien (47 km) 
  • De Chevauchée tussen Lesse en Lomme (57 km) 
  • De Chevauchée in de voetsporen van Saint Hubert (62 km)

Overnachten

Geniet van wat rust in een van de partnerverblijven. Ze voorzien een kwaliteitsvol onthaal voor jou en je paard!

Spring maar in het zadel!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden