• Bijeenkomst
Een van de mooiste en indrukwekkendste brocantes van het land. 4 km langs de oever van de Samber en tientallen standen, in Charleroi in juni 2017.

Na bijna twee jaar werken zijn de kaaien volledig heringericht. In de vernieuwde omgeving vol met grote bomen leent deze nieuwe "Brocante des Quais" zich ideaal als openingsfeest van de kaaien. Dit evenement zal ongetwijfeld snel uitgroeien tot een must voor snuffelaars uit de streek en van overal!
De brocante, dat is 22 uur feest!
Er zijn kilometers aan standen en verschillende activiteiten.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden