• Hotel
  • Wellnesshotel
Het Koru Hotel en Spa, in het Haspengouwse dorpje Autre Eglise in de gemeente Ramillies is de ideale locatie voor wie op zoek is naar rust en ontspanning.
Het hotel biedt 7 ruime en unieke kamers waar je kunt ontspannen en wegdromen. Ze zijn ingericht in de stijl van de reizen van de eigenaars naar Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid Frankrijk.
Wil je volledig tot rust komen? Maak dan gebruik van de faciliteiten in de Spa "Milford Sound": hammam, sauna, aromatische douche, icefall, infraroodbanken en een relaxatieruimte.
Massages - uitgevoerd door professionele masseurs - zijn mogelijk op afspraak.
Wandelend over de exotische paden in de tuin van het hotel, vindt je opnieuw alle thema’s van de reizen die de eigenaars maakten terug. Via de tuin heb je toegang tot de Ravel; de oude spoorlijn van Hoegaarden naar Namen. Nu is de Ravel ideaal voor mooie wandel-, fiets- of paardrijdtochten.

Wil je werk en plezier graag combineren?

Het Koru Hotel heeft 3 vergaderzalen die het hele jaar door te reserveren zijn voor vergaderingen en workshops.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 14 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur - Lunchpakket - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Sauna

Voorzieningen

Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi - Bagagedepot

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden