• Folklore en traditie

Ontdek de legende van het Beest van Staneux. Een uniek evenement in zijn soort! Folklore en tradities wachten op jou in Polleur.

Neem deel aan een feestelijk weekend, in het teken van traditie en folklore, dat zaterdag begint met het huwelijk van de Koekoek gevolgd door het huwelijksbanket en -feest.

Een buitengewoon programma

Op zondagmorgen gaan alle rechtvaardige mannen op jacht om het Beest te vangen, terwijl de vrouwen "braaf" op hen wachten bij het aperitief.

's Namiddags zijn er heel wat activiteiten te beleven zoals het Waalse theater, poppen, oude games ... In de verschillende tavernes waar je tal van kleurrijke personages zal ontmoeten, kan je van alles proeven om je innerlijke mens te versterken.

Het hoogtepunt van het festival, het oordeel van de Koekoek, dompelt je onder in het hart van de volksrechtbank die onmiddellijk straffen uitspreekt.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van juli tot augustus 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden