• Hotel

Dit voormalige klooster uit de 18e eeuw ligt op een steenworp afstand van het station van Eupen en het stadscentrum. Het is de ideale verblijfplaats voor je toeristische verblijven, maar ook voor zakelijke of privé-evenementen.

Accommodatie

Slapen in een van de kamers van het klooster van Heidberg betekent genieten van een historische omgeving en tegelijkertijd profiteren van modern comfort. Elke kamer is uitgerust met gratis WLAN, digitale flatscreen-tv en radio, telefoon, airconditioning, kluis, haardroger, douche of bad.

De voordelen van het Kloster Heidberg

  • 5 seminariezalen (tot 285m²)
  • 38 tweepersoonskamers (waarvan 1 voor personen met beperkte mobiliteit)
  • meertalige service
  • restaurant (capaciteit 76 personen)
  • toegankelijk voor gehandicapten
  • privéparking (80 voertuigen, waarvan 4 voor personen met beperkte mobiliteit)
  • kapel voor conferenties, voorstellingen, kamerconcerten, recepties en feesten

Zakelijke evenementen

Ben je op zoek naar een locatie voor je conferenties en zakelijke bijeenkomsten? De sfeer van het klooster van Heidberg is perfect voor zowel concentratie als inspiratie. 

Dit business- en evenementencentrum biedt ruime zalen met de modernste technische apparatuur (groot scherm, WIFI, Airplay, enz.)

Bruiloften en andere festiviteiten

Met zijn idyllische park en prachtige kapel is het klooster Heidberg de perfecte locatie voor bruiloften, concerten en bedrijfsfeesten. Het centrum werkt met de beste traiteurs in de regio en zal de gasten met elegantie en verfijning ontvangen. 

Wat is er te zien en te doen in de regio?

Comfort, elegantie en gastvrijheid zijn de kwaliteiten die het klooster Heidberg kenmerken. 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 76 personen

Aantal kamers : 38

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Tuin - Restaurant - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden