• Attracties
  • Producent

Gelegen in het hart van de weiden van Büllingen, is de biologische Kessler-boederij gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries. Ze maken er ook gebruik van de paardenmelk.

De Ferme Kessler ligt in een idyllische omgeving in het hart van de weilanden van Honsfeld. Ze is gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries en verwelkomt ook andere dieren voor het plezier van kinderen. De deugden van paardenmelk worden benut voor de voeding, maar ook voor de productie van huidverzorgingsproducten.

Tijdens je bezoek

Je ziet hoe de merries worden gemolken en gevoed. Je kunt de veulens strelen en de merriemelk proeven.

Je ontdekt ook het leven op de boerderij en observeert de dieren: geiten, varkens, katten, kippen, eenden, ganzen, konijnen, honden, kalveren, evenals de stallen.

Het is ook mogelijk om de make-upproducten te testen.

Ontdek een atypisch product in een idyllische omgeving.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden