• Attracties
  • Producent

Gelegen in het hart van de weiden van Büllingen, is de biologische Kessler-boederij gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries. Ze maken er ook gebruik van de paardenmelk.

De Ferme Kessler ligt in een idyllische omgeving in het hart van de weilanden van Honsfeld. Ze is gespecialiseerd in het fokken van Haflinger merries en verwelkomt ook andere dieren voor het plezier van kinderen. De deugden van paardenmelk worden benut voor de voeding, maar ook voor de productie van huidverzorgingsproducten.

Tijdens je bezoek

Je ziet hoe de merries worden gemolken en gevoed. Je kunt de veulens strelen en de merriemelk proeven.

Je ontdekt ook het leven op de boerderij en observeert de dieren: geiten, varkens, katten, kippen, eenden, ganzen, konijnen, honden, kalveren, evenals de stallen.

Het is ook mogelijk om de make-upproducten te testen.

Ontdek een atypisch product in een idyllische omgeving.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden