• Kerstmarkt

Ga dit eindejaar op zoek naar het perfecte geschenk tijdens de kerstmarkt van Waterloo.

Kom ambachtslui en exposanten ontdekken tijdens de kerstmarkt van Waterloo. Je vindt vast wel je gading tussen de 30 chalets met originele producten.

Eén kerstmarkt, 2 data, 2 locaties

Het kerstdorp van Waterloo wordt opgesplitst in 2 halve weken. Het eerste deel, van 13 tot en met 16 december, vindt plaats op de place Albert 1er, voor de Saint-Josephkerk. Er worden animaties voorzien voor jong en oud.

Van 20 tot en met 23 december is de esplanade Wellington in kerstkleuren gehuld. Kom tijdens het tweede deel schaatsen op de ijsbaan.

Mis het bezoek van de kerstman niet!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden