• Kerstmarkt

Ga dit eindejaar op zoek naar het perfecte geschenk tijdens de kerstmarkt van Waterloo.

Kom ambachtslui en exposanten ontdekken tijdens de kerstmarkt van Waterloo. Je vindt vast wel je gading tussen de 30 chalets met originele producten.

Eén kerstmarkt, 2 data, 2 locaties

Het kerstdorp van Waterloo wordt opgesplitst in 2 halve weken. Het eerste deel, van 13 tot en met 16 december, vindt plaats op de place Albert 1er, voor de Saint-Josephkerk. Er worden animaties voorzien voor jong en oud.

Van 20 tot en met 23 december is de esplanade Wellington in kerstkleuren gehuld. Kom tijdens het tweede deel schaatsen op de ijsbaan.

Mis het bezoek van de kerstman niet!

 

Esplanade de la maison communaleRue François Libert 28,1410Waterloo
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden