• Kerstmarkt

Ambachtswerk, aardewerk, juwelen en delicatessen. Tal van exposanten verwachten je in een verwarmde tent in Villers-la-Ville.

Tijdens de kerstperiode is Villers-la-Ville de ideale plek om te winkelen voor Kerstmis: sprankelende kaarsen, cougnous, juwelen, kerstversieringen, glühwein, plaatselijke vleeswaren en gebak... De winkels lopen over van lekkere producten!

Deze markt vindt plaats op een van de mooiste locaties in Wallonië: 860 jaar geschiedenis in een prachtige natuuromgeving in hartje Waals-Brabant.

Een bezoek aan Villers-la-Ville dringt zich op!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden