• Kerstmarkt

Ambachtswerk, aardewerk, juwelen en delicatessen. Tal van exposanten verwachten je in een verwarmde tent in Villers-la-Ville.

Tijdens de kerstperiode is Villers-la-Ville de ideale plek om te winkelen voor Kerstmis: sprankelende kaarsen, cougnous, juwelen, kerstversieringen, glühwein, plaatselijke vleeswaren en gebak... De winkels lopen over van lekkere producten!

Deze markt vindt plaats op een van de mooiste locaties in Wallonië: 860 jaar geschiedenis in een prachtige natuuromgeving in hartje Waals-Brabant.

Een bezoek aan Villers-la-Ville dringt zich op!

Contact

rue du Châtelet 6,1495Villers-La-Ville
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden