• Kerstmarkt

Het park van het Kasteel van Edingen doet dienst als magisch decor voor de kerstmarkt.

Een honderdtal exposanten stellen je originele en traditionele voorwerpen voor om je kerstboom en kerststal te versieren, maar ook snoep, kerstworsten, chocolade, glühwein, alcohol, sterke dranken...

Een leuk idee voor de kerstvakantie

Buiten vind je een tiental authentieke houten chalets. En als je bang bent voor de kou, kan je schuilen in de prachtige stallen van het kasteel of in de salle des Acacias.

Wat de sfeer betreft, zal je niet teleurgesteld zijn dankzij de geplande activiteiten en straatvoorstellingen. En als kers op de taart komt de Kerstman de kinderen cadeaus en snoepjes uitdelen.

Ver weg van de drukte van de beroemde "cadeauwedstrijd" en in een warme sfeer, kan je gezellig kerstinkopen doen.

Kortom, je zal een onvergetelijke dag beleven!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden