• Kerstmarkt

Deze traditionele kerstmarkt is voor de inwoners van Chimay een niet te missen afspraak tijdens de winter.

Wandel rond op de binnenplaats van het Kasteel van Chimay en op de Grand' Place waar de markt en de animaties plaatsvinden. Maak van de gelegenheid gebruik om de producten van de ambachtslieden te proeven en je kerstinkopen te doen. En natuurlijk, als je dorst hebt, gaat er niets boven een Chimay om je dorst te lessen! 

Kerstwedstrijd

Neem deel aan de kerstwedstrijd georganiseerd door de handelaars van het historische hart, en probeer mooie geschenken te winnen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden