• Kerstmarkt

Deze traditionele kerstmarkt is voor de inwoners van Chimay een niet te missen afspraak tijdens de winter.

Wandel rond op de binnenplaats van het Kasteel van Chimay en op de Grand' Place waar de markt en de animaties plaatsvinden. Maak van de gelegenheid gebruik om de producten van de ambachtslieden te proeven en je kerstinkopen te doen. En natuurlijk, als je dorst hebt, gaat er niets boven een Chimay om je dorst te lessen! 

Kerstwedstrijd

Neem deel aan de kerstwedstrijd georganiseerd door de handelaars van het historische hart, en probeer mooie geschenken te winnen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden