• Kerstmarkt

Ontdek originele artikelen voor de eindejaarsfeesten in het prachtige verwarmde abdijklooster in Saint-Gérard.

Je vindt er ongetwijfeld het geschenk dat je zoekt: potten, schilderijen op zijde, juwelen, poppen, wenskaarten, kaarsen, porselein, kant, houten voorwerpen, zoutdeeg, olielampen, brandschilderwerken, heksen, kerstversiering, kaders, enz.

Ook veel kerstlekkernijen

Maar dat is niet alles, proef ook van hun lekkere gerechten zoals pâté, jam, truffels, noga, koekjes, speculaas en diverse soorten alcohol.

Kom meegenieten van een aangenaam feestmoment vol kleuren en geuren. Originele geschenkideeën en de gelegenheid om veel mensen te ontmoeten.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden