• Kerstmarkt

Ontdek originele artikelen voor de eindejaarsfeesten in het prachtige verwarmde abdijklooster in Saint-Gérard.

Je vindt er ongetwijfeld het geschenk dat je zoekt: potten, schilderijen op zijde, juwelen, poppen, wenskaarten, kaarsen, porselein, kant, houten voorwerpen, zoutdeeg, olielampen, brandschilderwerken, heksen, kerstversiering, kaders, enz.

Ook veel kerstlekkernijen

Maar dat is niet alles, proef ook van hun lekkere gerechten zoals pâté, jam, truffels, noga, koekjes, speculaas en diverse soorten alcohol.

Kom meegenieten van een aangenaam feestmoment vol kleuren en geuren. Originele geschenkideeën en de gelegenheid om veel mensen te ontmoeten.

Abbaye Saint-Gérard de BrognePlace de Brogne 3,5640Saint-Gérard
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden