• Attracties
  • Religieus erfgoed

Kerk uit de 18e eeuw.
Religieuze edelsmeedkunst: reliekschrijn van Saint Remacle (13e eeuw), buste-reliekschrijn van St-Poppon (1626), reliekschrijnen van de 17e tot de 20e eeuw, cultusvoorwerpen van de 16e tot eind 19e eeuw. Schilderijen, beelden, meubels van de 17e tot de 19e eeuw. Liturgische gewaden.
Open Kerken: De schat is toegankelijk in juli, augustus en september om donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14u tot 18u, evenals tijdens de kerst- en paasvakantie. De dagen en uren worden jaar na jaar vastgelegd.
Begeleide bezoeken van dit kunstwerk en de rest van de schat: op afspraak.
Info en reservaties: Mr Gillard - Tel: 00 32(0)474/08 65 25.
Gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers (trappen).

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking - Parking autocar

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden