• Attracties
  • Kasteel
  • Bouwkundig erfgoed
De indrukwekkende esplanade waar nog de ruïnes van het kasteel staan, uitstekend boven het toeristische stadje Rochefort, roept de herinnering op aan een meer dan ruig Germaans Prinsdom. Dit fort uit de 11de eeuw heeft onderdak geboden aan beroemde families, zoals de Montaigu's of de la Marcks. Tegenwoordig staat dit feodale gebied open voor het toerisme. Via aangegeven wandelingen te midden van de overblijfselen van het kasteel kunt u de sporen van opgravingen, het archeologisch museum en tevens getuigenissen van middeleeuwse en moderne tijden bekijken.
Het kasteel is tijdelijk gesloten wegens werken. Het blijft echter toegankelijk voor groepen (15 personen) op reservatie op +32 (0)496/61 71 45.
Moeilijke toegang voor mindervaliden.
Bereikbaarheid: E411, exit 22 (Rochefort).
Rue Jacquet,5580Rochefort
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Individueel - Groep - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden