• Attracties
  • Kasteel
  • Bouwkundig erfgoed

Deze in de 17e eeuw gebouwde kasteelboerderij biedt onderdak aan kunst- en beeldhouwtentoonstellingen en heeft tuinen die bezocht kunnen worden.

Kunst en beeldhouwkunst

In de afgelopen jaren heeft dit kasteel een bevoorrechte plaats verworven op het gebied van kunst en beeldhouwkunst. Tentoonstellingen vinden het hele jaar door plaats, maar de beeldenzaal is het hele jaar door geopend. Afrika wordt daar naar voren geschoven want een hele galerie is gewijd aan Zimbabwaanse beeldhouwers.

De tuinen

De parken en tuinen zijn vrij toegankelijk voor het publiek van vrijdag tot zondag en van maandag tot en met donderdag op afspraak. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Evenementen

In het Château du Petit-Leez vinden vele evenementen plaats; bruiloften, privéfeesten, professionele evenementen...

Zin om de groene tuinen te bezoeken? Aarzel dan niet om te boeken of kom op een zonnige middag!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Externe catering - Interne catering

Voorzieningen

Airco - Cafetaria - Daglicht - Winkel/boetiek - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking autocar - Parking - Restaurant - Wifi

Visites

Kan niet bezocht worden - Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden