• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Formule Herberg"

Deze grote Kaleo-gîte met 96 bedden, gelegen in het centrum Han-sur-Lesse, is het ideale vertrekpunt om de Calestienne te ontdekken, een bijzondere geologische streek met tal van toeristische bezienswaardigheden!

De gîte van Han-sur-Lesse bestaat uit:

  • 22 kamers met in totaal 96 bedden
  • 18 douches
  • Een cafetaria
  • WiFi
  • Een fietsenstalling
  • Een tuin met barbecue
  • Petanqueterrein
  • Sportterrein/-zaal

De vzw Kaleo

De vzw Kaleo, vroeger gekend onder de naam Gîtes d'Etape, is een organisatie voor jeugd en sociaal toerisme die het toerisme voor iedereen wil promoten. Het is een netwerk van logeeradressen, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor de natuur en ontdekking van het erfgoed.

Een rijk cultureel en historische erfgoed in Han-sur-Lesse

Je zal je vast en zeker niet vervelen in deze streek met zijn vele culturele en historische activiteiten in een beschermde natuur. Deze bezoeken mag je zeker niet missen:

Het team van de gîte van Han-sur-Lesse geeft je graag tips om alle pareltjes in de omgeving te ontdekken.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

KALEO VZW

1 gratis overnachting
voor 2 betaalde overnachtingen
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem af bij aankomst.
Aanbod geldig het hele jaar 2021 onder voorbehoud van beschikbaarheid en op reservatie van minimum 2 weken vooraf, op basis van een reservatie in de gîtes-herbergen van Han-sur-Lesse, Eupen, Rochefort, Wanne, Ovifat, Villers-Ste-Gertrude en Louvain-la-Neuve.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties of lopende acties.

Aantal kamers : 22

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Natuurklassen - Fietsen

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Speeltuin - Restaurant - Privé-sanitair - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden