• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Huur"

De Kaleo-gîte Presbytère in Brûly-de-Pesche, vlakbij de Franse grens, is gelegen in een prachtig stenen en bakstenen huis en is ideaal om te wandelen en de valleien van de Eau Blanche, de Eau Noire en de Viroin te ontdekken.

De gîte is geschikt voor 38 personen. De accommodatie heeft:

  • 6 kamers met in totaal 38 bedden
  • 4 douches
  • Een open haard
  • Een refter
  • Tuin 
  • Barbecue

Voor grotere groepen kun je ook de gîte "Ecole" huren, die alleen al 40 bedden heeft. Het volledige complex biedt plaats aan 78 personen.

Kaleo VZW

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Een natuurverblijf in het hart van het bos

Omgeven door een uitgestrekt en prachtig bos ontdek je de Ardennen en de prachtige valleien van de streek:

Kom op de grens van België en op enkele kilometers van Frankrijk verblijven in de Gîte Presbytère en trek eropuit door de Ardense bossen met je familie of vrienden met je familie of vrienden!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden