• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Huur"

 

De gîte, gelegen in het hart van een uitgestrekt bosrijk domein van 4 ha in Villers-Sainte-Gertrude, op enkele kilometers van Durbuy, is het ideale kader voor talrijke activiteiten en wandelingen.

Beschrijving van de accommodatie

  • 24 kamers met in totaal 36 bedden en sanitair
  • Een semi-professionele keuken
  • Twee gemeenschappelijke zalen
  • Een zithoek 
  • Een tuin
  • Een barbecue

Kaleo VZW

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Activiteiten en vrijetijdsbesteding in de buurt

Het Domein van Villers-Sainte-Gertrude is gelegen in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

Of je nu met je gezin of in een groep bent, op zoek naar een plek voor je schoolreizen of seminaries, deze Kaleo gîte is de perfecte plek voor je verblijf in het hart van de natuur.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 24

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Restaurant - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden