• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Huur"

Deze grote Kaleo-gîte met 49 bedden ligt in de buurt van Houffalize in Wibrin. Deze plek is ideaal als je van wandelen, fietsen en de natuur houdt en op zoek bent naar accommodatie om met familie of vrienden af te spreken.

Je hebt rechtstreeks toegang tot een grote weide, ideaal voor buitenactiviteiten, en een kleine tuin.

  • De gîte bestaat uit 
  • Refter
  • Keuken
  • Tuin 
  • Barbecue
  • 9 kamers met in totaal 49 bedden
  • 7 douches

De gîte kan worden gecombineerd met de gîte Petite Mormont om de capaciteit te verhogen tot 63 bedden.

Kaleo VZW

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Een natuuruitstapje in de Ardennen

Gelegen in het hart van de Ardennen, in de buurt van Houffalize, kunt u verschillende plaatsen bezoeken zoals :

Kies voor de Gîte Petite Mormont voor een weekend met familie of vrienden en ontdek samen de prachtige streek van de Ardennen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Privé-sanitair

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden