• Attracties
  • Waterattractie
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Kajak, kano of raft

Met de Kajaks La Vanne in Alle-sur-Semois in de provincie Luxemburg ontdek je de authenticiteit van de Ardennen tijdens de afvaart van de Semois. Veiligheid, comfort en harmonie met de natuur, met familie of met vrienden... Een afvaart op jouw ritme in een dromerig landschap.

Opgelet! Omwille van de weersomstandigheden zijn bepaalde waterlopen niet toegankelijk met de kajak. Raadpleeg voor je vertrek altijd kayak.environnement.wallonie.be

Navigeer tussen dorpen en natuurreservaten

Als je de Semois afvaart met een kajak, dan doorkruis je een van de mooiste streken van Wallonië op een ecologische manier terwijl je je door de stroming voort laat glijden. De kajaks La Vanne, mono of duo, zijn wendbaar en comfortabel om een aangenaam en veilig parcours te verzekeren.

4 verschillende parcours

Enkele uren of een hele dag plezier en navigatie op de Semois: elke afvaart heeft zijn eigen kenmerken!

  • Alle - Vresse: 7 km (1.00 tot 2.00 uur)
  • Poupehan - Alle: 10 km (2.00 tot 3.00 uur)
  • Alle - Membre: 11 km (2.00 tot 3.00 uur)
  • Alle - Bohan: 17 km (3.00 tot 4.00 uur)

De Kajaks van La Vanne, een andere manier om de vallei van de Semois te ontdekken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden