• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

 

La Meule du Plateau biedt een uitzonderlijke kaas, gemaakt van rauwe melk en 6 maanden gerijpt, een product uit het hart van het Land van Herve.

Deze geperste kaas, gekookt en gerijpt op sparrenplanken, is het resultaat van een plaatselijk project, bedacht door Jean-Marc Cabay, die droomde van de productie van een alpenkaas op het Plateau de Herve. 

La Meule du Plateau heeft een gladde en smeltende textuur, zowel soepel als stevig. Het natuurlijke rijpingsproces geeft hem smaken die variëren met de seizoenen.

Kom deze kaas met zijn unieke smaak proeven op een verkooppunt bij jou in de buurt!

COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Verkooppunt - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Airco - Parking - Wifi

Visites

Individueel - FR - Groep - FR - Enkel met gids

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden