• Attracties
  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

 

La Meule du Plateau biedt een uitzonderlijke kaas, gemaakt van rauwe melk en 6 maanden gerijpt, een product uit het hart van het Land van Herve.

Deze geperste kaas, gekookt en gerijpt op sparrenplanken, is het resultaat van een plaatselijk project, bedacht door Jean-Marc Cabay, die droomde van de productie van een alpenkaas op het Plateau de Herve. 

La Meule du Plateau heeft een gladde en smeltende textuur, zowel soepel als stevig. Het natuurlijke rijpingsproces geeft hem smaken die variëren met de seizoenen.

Kom deze kaas met zijn unieke smaak proeven op een verkooppunt bij jou in de buurt!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Verkooppunt - Proeverij of producttest - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Airco - Parking - Wifi

Visites

Enkel met gids - Groep - FR - Individueel - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden