pdf

Kaasmakerij in Herve | La Meule du Plateau

  • Producent
  • Rondleiding en ontdekking

 

La Meule du Plateau biedt een uitzonderlijke kaas, gemaakt van rauwe melk en 6 maanden gerijpt, een product uit het hart van het Land van Herve.

Deze geperste kaas, gekookt en gerijpt op sparrenplanken, is het resultaat van een plaatselijk project, bedacht door Jean-Marc Cabay, die droomde van de productie van een alpenkaas op het Plateau de Herve. 

La Meule du Plateau heeft een gladde en smeltende textuur, zowel soepel als stevig. Het natuurlijke rijpingsproces geeft hem smaken die variëren met de seizoenen.

Kom deze kaas met zijn unieke smaak proeven op een verkooppunt bij jou in de buurt!

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Kredietkaarten aanvaard
  • Verkooppunt
  • Proeverij of producttest
  • Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

  • Airco
  • Parking
  • Wifi
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.