• Attracties
  • Producent

Bijenkasten, bloemen, bijen en honing! Jocelyne laat je de wereld van de imkers en het opmerkelijke werk van de bijen in Bastogne ontdekken.

Joce des Abeilles is een gepassioneerde imker die zich inzet voor de bijtjes! Enkel op afspraak leidt Jocelyne je rond in haar bijenstal en vertelt je over de geschiedenis van de bij. Ook geeft ze uitleg over de productie en de oogst van honing.

Na afloop van de rondleiding kan je verschillende soorten honing uit de regio proeven. Afhankelijk van de oogst is het ook mogelijk om een aantal van deze soorten aan te kopen. 

Bzzzzz... hoor je het al?

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden