• Attracties
  • Producent

Bijenkasten, bloemen, bijen en honing! Jocelyne laat je de wereld van de imkers en het opmerkelijke werk van de bijen in Bastogne ontdekken.

Joce des Abeilles is een gepassioneerde imker die zich inzet voor de bijtjes! Enkel op afspraak leidt Jocelyne je rond in haar bijenstal en vertelt je over de geschiedenis van de bij. Ook geeft ze uitleg over de productie en de oogst van honing.

Na afloop van de rondleiding kan je verschillende soorten honing uit de regio proeven. Afhankelijk van de oogst is het ook mogelijk om een aantal van deze soorten aan te kopen. 

Bzzzzz... hoor je het al?

Contact

Lutrebois 14,6600Bastogne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden