• Budgetverblijven
  • Jeugdherberg

De jeugdherberg van Luik, gelegen op 5 min wandelen van het centrum, past perfect bij de feestelijke mentaliteit van de Vurige Stede.

Zijn jullie klaar om de hele nacht te feesten in een daverende sfeer? De herberg is gelegen in een heel jonge en levendige buurt.  De Auberge de Jeunesse in Luik bestaat uit een hoofdgebouw, gevestigd in een volledig gerenoveerd voormalig recolletenklooster, en een bijgebouw dat in de lijn ligt van de "ecologische en passieve architectuur". De Auberge beschikt over 215 bedden en vele andere voorzieningen zoals een bar, een vergaderzaal, een binnenplein en een informatiehoek waar er gratis Wi-Fi is.

In het restaurant kan je proeven van lokale en traditionele recepten die met zorg bereid zijn. 

Voor de ontdekkingsreizigers

Wereldhoofdstad van de universitaire folklore, de bakermat van het Belgische voetbal en vele andere zaken. Het hele jaar door barst Luik van de mogelijke activiteiten. Luik is ook een ideaal vertrekpunt om de grootste Belgische en Europese toeristische steden te ontdekken. En vergeet zeker de beroemde Luikse wafels niet te proeven.

Praktische informatie

Receptie open van 7u30 tot 1u van maandag tot zaterdag en van 7u30 tot 23u op zondag. Als u in groep verblijft, geniet u zowel van speciale tarieven als van groepsactiviteiten op maat.

Rue Georges Simenon 2,4020Liège
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 344 personen

Aantal kamers : 67

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Ontbijt

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Wasruimte - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Restaurant - Terras - Wifi - Keukenmateriaal - Overdekte sportinfrastructuur - Tafels en banken buiten - Bagagedepot

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden