• Budgetverblijven
  • Jeugdherberg

De Jeugdherberg van Namen verwelkomt je in het voormalige atelier van de schilder Félicien Rops, op slechts 15 min wandelen van de Citadel.

Deze oude maaslandse villa aan de rand van het water beschikt over 99 bedden die verdeeld zijn over 24 kamers en biedt je vele voorzieningen en diensten aan zoals gratis Wi-Fi, een restaurant en een bio-ontbijt inbegrepen in de prijs.  

De herberg beschikt ook over een gratis parking en een vergaderzaal die met voordelige formules gebruikt kan worden voor uw residentiële meetings

Na een bezoekje aan Namen, met het gezin of met vrienden, kan je genieten van wat ontspanning in de tuin of op het terras. En waarom niet een lekker streekbiertje als Rochefort Trappist drinken rond de barbecue.

Contact

Avenue Félicien Rops 8,5000Namur
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Korting

DE JEUGDHERBERGEN

-10%
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem bij aankomst af aan de receptie.
Aanbod het gehele jaar 2021 geldig volgens beschikbaarheden, op basis van de reservering van een verblijf dat rechtstreeks of op de website gedaan.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties of lopende acties.

Aantal personen : van 2 tot 93 personen

Aantal kamers : 23

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Fietsverhuur - Ontbijt

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Bar - Barbecue - Tuin - Spellen - Niet-roker - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Privé-sanitair - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden