pdf

Jean le Chocolatier in Habay-la-Neuve

  • Chocolatier
  • Producent

In de provincie Luxemburg, in Habay-la-Neuve, nodigt Jean le Chocolatier je uit om zijn creaties te ontdekken en te proeven: chocolade, ijsjes, originele bieren en nog veel meer om te eten en te drinken.

Een ongelofelijke veelheid aan smaken, gemengd met chocolade

Voor Jean le Chocolatier is het maken van chocolade alleen niet voldoende. Hij heeft een echte passie voor het zwarte goud en hij houdt ervan om chocolade te mengen met verschillende kruiden, zoals de piment Espelette, de Gaumse saffraan, olijven, rozen, wasabi of andere pepersoorten. Maar er is ook plaats voor de traditionele smaken, zoals karamel, pistache, praliné, amandel en sesam.

In het winkeltje vind je chocopasta, speculoos, ijspralines, macarons, orangettes en confituurtjes ... een gamma aan eindeloos plezier.

Huisbieren, sorbets en zoetigheden om te delen

De JeanChris is een degustatiebier dat voor de ene helft bestaat uit gerst en de andere uit hop. Het heeft een sterk karakter dat perfect  samengaat met de smaak van chocolade.

Ontdek er taarten, snoepgoed, cuberdons, canelés de Bordeaux, speculoos, macarons ... En de bekende sorbets de Jean, die gegarandeerd op ambachtelijke wijze en met seizoensproducten bereid worden.

Jean le Chocolatier, dé plek voor zoetebekken in Habay-la-Neuve.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Verkooppunt

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.