• Festival

Dit festival heeft tot doel de cultuur van de jazzmuziek elk jaar tot leven te brengen in het hart van de Geervallei. Een kwaliteitsaffiche nodigt jazzliefhebbers uit om 3 dagen te genieten in Eben-Emael.

Jazz au Broukay nodigt je uit tot onwaarschijnlijke ontmoetingen tussen jazzliefhebbers, inwoners van de Vallei, nieuwsgierige muziekliefhebbers of swingende dansers. Op een steenworp afstand van de bijzondere plek van de Toren van Eben-Ezer worden cultuur, sociale en feestelijke evenementen gecombineerd in dienst van de jazz.

Contact

Chemin de Broukay 8,4690Eben-Emael
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden