• Festival

Dit festival heeft tot doel de cultuur van de jazzmuziek elk jaar tot leven te brengen in het hart van de Geervallei. Een kwaliteitsaffiche nodigt jazzliefhebbers uit om 3 dagen te genieten in Eben-Emael.

Jazz au Broukay nodigt je uit tot onwaarschijnlijke ontmoetingen tussen jazzliefhebbers, inwoners van de Vallei, nieuwsgierige muziekliefhebbers of swingende dansers. Op een steenworp afstand van de bijzondere plek van de Toren van Eben-Ezer worden cultuur, sociale en feestelijke evenementen gecombineerd in dienst van de jazz.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden