• Festival

Dit festival heeft tot doel de cultuur van de jazzmuziek elk jaar tot leven te brengen in het hart van de Geervallei. Een kwaliteitsaffiche nodigt jazzliefhebbers uit om 3 dagen te genieten in Eben-Emael.

Jazz au Broukay nodigt je uit tot onwaarschijnlijke ontmoetingen tussen jazzliefhebbers, inwoners van de Vallei, nieuwsgierige muziekliefhebbers of swingende dansers. Op een steenworp afstand van de bijzondere plek van de Toren van Eben-Ezer worden cultuur, sociale en feestelijke evenementen gecombineerd in dienst van de jazz.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden