• Concert

Jazz im Foyer nodigt je uit om te genieten van een comfortabele loungesfeer terwijl je naar jazz luistert. Er zijn verschillende concerten het hele jaar door.

Jazz in een huiselijke sfeer

De foyer van het Jünglingshaus biedt in de periode september-mei/juni een tiental jazzconcerten aan. Alle genres zijn welkom, zowel regionale groepen als nieuwkomers. De rustieke sfeer van de foyer laat je kennismaken met deze prachtige wereld van de jazz.

Een programma dat je niet mag missen 

Veel getalenteerde, bekende en minder bekende artiesten houden de jazz in Eupen het hele seizoen in leven. Alamadav Project in oktober, Charlier / Sourisse / Winsberg in november, Steven Delannoye en Barbara Wiernik & Nicola Andrioli "Complicity" in december, Sal La Rocca Quartet in januari, Mikael Godée / Eve Beuvens quartet in februari, Diederik Wissels Pasarela en Urbex (core) in maart, DelVita Group in april en Fred Delplancq Quartet in mei.

Mee bewegen op het ritme van de jazz met een lekker speciaal biertje! 

Foyer du centre culturel « Jünglingshaus »86 ,Neustraße,4700Eupen
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand mei 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden