• Concert

Jazz im Foyer nodigt je uit om te genieten van een comfortabele loungesfeer terwijl je naar jazz luistert. Er zijn verschillende concerten het hele jaar door.

Jazz in een huiselijke sfeer

De foyer van het Jünglingshaus biedt in de periode september-mei/juni een tiental jazzconcerten aan. Alle genres zijn welkom, zowel regionale groepen als nieuwkomers. De rustieke sfeer van de foyer laat je kennismaken met deze prachtige wereld van de jazz.

Een programma dat je niet mag missen 

Veel getalenteerde, bekende en minder bekende artiesten houden de jazz in Eupen het hele seizoen in leven. Alamadav Project in oktober, Charlier / Sourisse / Winsberg in november, Steven Delannoye en Barbara Wiernik & Nicola Andrioli "Complicity" in december, Sal La Rocca Quartet in januari, Mikael Godée / Eve Beuvens quartet in februari, Diederik Wissels Pasarela en Urbex (core) in maart, DelVita Group in april en Fred Delplancq Quartet in mei.

Mee bewegen op het ritme van de jazz met een lekker speciaal biertje! 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden