• Bijeenkomst

In de lente ga je geen paaseieren rapen, maar seksspeeltjes! Deze unieke en doldwaze raap vindt plaats in Wépion.

Vrouwen in de kijker

Dames, breng je beste spade mee en ga op jacht naar seksspeeltjes. Deze unieke en buitengewone gebeurtenis in België is de ideale plaats voor vrouwen om hun vrijheid van meningsuiting en hun seksuele vrijheid te verdedigen. Er zijn bussen uit heel Europa gepland om vrouwen te vervoeren die deze rechten willen verdedigen.

Een buitengewone dag

De 6500 deelnemers zullen op zoek gaan naar meer dan 1600 begraven erotisch speelgoed. De nieuwe editie van deze volledig krankzinnige jacht kent nog veel verrassingen, namelijk een tent van 225 m² ingericht voor het welzijn van de bezoekers. Je vindt er gratis verzorgingen gedurende de hele dag, alsook wedstrijden en geschenken.

Overdag zijn er Zumba- en trampolinelessen en vele andere niet te missen verrassingen. Er is ook eet- en drinkgelegenheid.

Wil je een dagje met je vriendinnen doorbrengen die anders is dan normaal? Neem deel aan deze nieuwe editie van de Jacht op Sextoys van Wépion!

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden