pdf

Jacht op Sextoys | Wépion

  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand april 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

In de lente ga je geen paaseieren rapen, maar seksspeeltjes! Deze unieke en doldwaze raap vindt plaats in Wépion.

Vrouwen in de kijker

Dames, breng je beste spade mee en ga op jacht naar seksspeeltjes. Deze unieke en buitengewone gebeurtenis in België is de ideale plaats voor vrouwen om hun vrijheid van meningsuiting en hun seksuele vrijheid te verdedigen. Er zijn bussen uit heel Europa gepland om vrouwen te vervoeren die deze rechten willen verdedigen.

Een buitengewone dag

De 6500 deelnemers zullen op zoek gaan naar meer dan 1600 begraven erotisch speelgoed. De nieuwe editie van deze volledig krankzinnige jacht kent nog veel verrassingen, namelijk een tent van 225 m² ingericht voor het welzijn van de bezoekers. Je vindt er gratis verzorgingen gedurende de hele dag, alsook wedstrijden en geschenken.

Overdag zijn er Zumba- en trampolinelessen en vele andere niet te missen verrassingen. Er is ook eet- en drinkgelegenheid.

Wil je een dagje met je vriendinnen doorbrengen die anders is dan normaal? Neem deel aan deze nieuwe editie van de Jacht op Sextoys van Wépion!

 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand april 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.