• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Itinéraires sur les Sentiers de l'Histoire, de expert in cultureel toerisme voor je rondleidingen, speciale evenementen en incentives in Wallonië sinds 1986.

Itinéraires organiseert rondleidingen, voor individuele bezoekers en groepen, en biedt een culturele service op maat.

Itinéraires is een agentschap voor cultuurtoerisme, met meer dan 25 jaar ervaring, dat je laat kennismaken met Wallonië en tegelijkertijd aan jeverwachtingen voldoet.

Dankzij het team van professionals duik je onder in de geschiedenis van de stad en haar inwoners, geniet je van het erfgoed en de cultuur van de stad, of het nu is via een rondleiding of een cultureel evenement op maat in alle talen.

Programma voor individuele bezoekers

Bent je op zoek naar een klassieke of eerder buitengewone rondleiding in Wallonië? Itinéraires nodigt je uit om ze te ontdekken en een onvergetelijke ervaring te beleven in onze prachtige regio.

Rondleidingen voor groepen

Itinéraires biedt verschillende mogelijkheden voor groepen, gaande van rondleidingen tot interactieve wandelingen in Wallonië of elders in België, met of zonder proeverijen en altijd in gezelschap van gidsen met een diploma geschiedenis en/of kunstgeschiedenis.

Wilt je meer weten?  Bekijk de agenda of download het volledige programma op de website.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden