• Museum of interpretatiecentrum

Het Centrum van de Vleermuis biedt een buitengewoon bezoek aan bij de oude steengroeves van Géromont, een Natura 2000-site in de Ourthevallei.

In een gebouw ontworpen in harmonie met de omliggende natuur, ontdek je de fascinerende wereld van dit verrassende zoogdier dat sinds mensenheugenis angst en afkeer opwekt.

Een legendarisch dier

Afhankelijk van verhaal tot verhaal wordt ze beschouwd als duivels dier, als voorteken van dramatische gebeurtenissen of als symbool van vrede of lang leven.

Is ze blind? Drinkt ze echt ons vers bloed? Zaal na zaal ontdek je op een interactieve manier een na een de geheimen van dit vliegende diertje.

Avondwandeling op ontdekking naar vleermuizen

Het Centrum van de Vleermuis van Comblain-au-Pont organiseert regelmatig avondwandelingen om dit dier te observeren in zijn jachtgebied en om naar zijn ultrasone geluiden te luisteren via gespecialiseerde detectoren.

Het Centrum van de Vleermuis: de vleermuis en haar wereld op een ludieke manier leren kennen en appreciëren. 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden