pdf

Interpretatiecentrum van de Vleermuis in Comblain-au-Pont

Het Centrum van de Vleermuis biedt een buitengewoon bezoek aan bij de oude steengroeves van Géromont, een Natura 2000-site in de Ourthevallei.

In een gebouw ontworpen in harmonie met de omliggende natuur, ontdek je de fascinerende wereld van dit verrassende zoogdier dat sinds mensenheugenis angst en afkeer opwekt.

Een legendarisch dier

Afhankelijk van verhaal tot verhaal wordt ze beschouwd als duivels dier, als voorteken van dramatische gebeurtenissen of als symbool van vrede of lang leven.

Is ze blind? Drinkt ze echt ons vers bloed? Zaal na zaal ontdek je op een interactieve manier een na een de geheimen van dit vliegende diertje.

Avondwandeling op ontdekking naar vleermuizen

Het Centrum van de Vleermuis van Comblain-au-Pont organiseert regelmatig avondwandelingen om dit dier te observeren in zijn jachtgebied en om naar zijn ultrasone geluiden te luisteren via gespecialiseerde detectoren.

Het Centrum van de Vleermuis: de vleermuis en haar wereld op een ludieke manier leren kennen en appreciëren. 

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Parking
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.