• Wedstrijd/competitie

De Internationale Marathon van Namen, een unieke gelegenheid om de stad, het adembenemende uitzicht op de citadel en zijn omgeving te ontdekken! 

De marathon

Met een parcours van 42,2 km en een hoogteverschil van 150 m passeer je langs de meest prestigieuze plaatsen van Namen.

De estafettemarathon

De groep moet bestaan uit 5 personen. Het parcours is identiek aan dat van de marathon.

De halve marathon

In de hoofdstad van Wallonië zal ook een halve marathon van 20 km worden gehouden. Met een hoogteverschil van 50 m vindt het plaats in het historische centrum van Namen vooraleer langs de oevers van de Maas bij Beez te gaan.

Kids Run

De kinderen worden niet vergeten! Ter gelegenheid van de marathon van Namen kunnen ze ook de uitdaging aangaan op het parcours van 750 m of 1250 m.

De Kids run is volledig gratis. Het is sterk aangeraden om het rugnummer de dag voor de wedstrijd te reserveren.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand april 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden