• Festival

Het internationale liefdesfilmfestival van Mons is uitgegroeid tot de onmisbare afspraak in de Belgische cinema. In 2019 wordt het het Internationaal Filmfestival van Bergen, maar de essentie blijft behouden: de verkenning van een gedurfde internationale cinema met het thema liefde als rode draad.

Centraal op het festival

Het Internationele Filmfestival van Bergen wil een ontmoetingsplaats zijn tussen generaties en artistieke werelden door het verkennen van een gedurfde en hoogwaardige internationale cinema. Een week lang nemen het festival en zijn gasten bezit van de stad Bergen om je meer dan honderd korte films en speelfilms van over de hele wereld te tonen. 

Tal van activiteiten en prominente gasten

Filmliefhebbers halen hun hart op!

  • ontmoetingen met filmmakers
  • onvertoonde films, speciale thema's
  • Belgische film
  • geschiedenis van de film
  • tal van feestjes

De films worden vertoond in de diverse zalen van Bergen: Imagix, het Auditorium Abel Dubois, het Théâtre Royal en het Congres Hotel Van der Valk.

Ontdek zeldzame werken van over de hele wereld.

Contact

Congres Hotel Van der ValkAvenue Mélina Mercouri, 7,7000Mons
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand maart 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden