• Festival

Het internationale liefdesfilmfestival van Mons is uitgegroeid tot de onmisbare afspraak in de Belgische cinema. In 2019 wordt het het Internationaal Filmfestival van Bergen, maar de essentie blijft behouden: de verkenning van een gedurfde internationale cinema met het thema liefde als rode draad.

Centraal op het festival

Het Internationele Filmfestival van Bergen wil een ontmoetingsplaats zijn tussen generaties en artistieke werelden door het verkennen van een gedurfde en hoogwaardige internationale cinema. Een week lang nemen het festival en zijn gasten bezit van de stad Bergen om je meer dan honderd korte films en speelfilms van over de hele wereld te tonen. 

Tal van activiteiten en prominente gasten

Filmliefhebbers halen hun hart op!

  • ontmoetingen met filmmakers
  • onvertoonde films, speciale thema's
  • Belgische film
  • geschiedenis van de film
  • tal van feestjes

De films worden vertoond in de diverse zalen van Bergen: Imagix, het Auditorium Abel Dubois, het Théâtre Royal en het Congres Hotel Van der Valk.

Ontdek zeldzame werken van over de hele wereld.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden