• Festival

Ontdek het Internationaal podiumkunstenfestival in Luik: 3 weken lang voorstellingen met een scherpe blik op de wereld die het heden in vraag stellen. In Luik, van 4 tot 26 februari 2022.

Op het podium!

Bijna een maand lang zijn er originele voorstellingen in allerlei vormen die onze tijd in vraag stellen. Het programma is een combinatie van theater, dans en musiek uit de 4 windstreken voor een verrassende cultuurmix!

Idee

Het Festival van Luik ontvangt, maar maakt ook talrijke voorstellingen van steeds grotere betekenenis. Belgische comedians verzorgen de voorstellingen en worden zo internationaal verspreid. Het Festival van Luik wil vooral eenvoudige artistieke stappen ondernemen en de artiesten die er optreden bekendheid verschaffen.

3 vurige, feestelijke en verbazende weken om de twee jaar om het theater levendig te houden en de wereld te veranderen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand februari 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden