• Festival

Luik verwelkomt het internationale filmfestival. Met een uniek programma en prestigieuze gasten.

België telt tal van acteurs, actrices, filmmakers, producers, verdelers, professionele technische ploegen en bekende auteurs.

Programma

Filmvertoningen, drie dagen debatten en workshops over de distributie van Europese films, de Tax Shelter in België, vernieuwingen op vlak van programmatie en promotie.

Bijna 150 professionals, uitbaters, verdelers, producenten en exporteurs uit België en heel Europa worden verwacht in Luik.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand november 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden