• Tentoonstelling

Op initiatief van Classicall Production en Enjeu organiseert het Palais des Congrès de Liège de immersieve tentoonstelling 'Van Monet tot Kandinsky, naar het modernisme', een grote première die te ontdekken is van 24 juni tot 12 september 2021.

Een prachtige meeslepende ervaring

Een bezoek 'onder water' aan de mooiste werken van de 10 beroemdste meesters van het modernisme die braken met het academisme van hun tijd en een revolutie in de kunstwereld ontketenden: 

  • 1 verduisterde kamer van 500m²
  • 6 meter hoge schermen
  • 360° zicht (zelfs op de vloer) 
  • Inleidende galerij

Bijna 1.000 werken uit musea over de hele wereld worden gedurende 40 minuten tentoongesteld. Digitale technieken gecombineerd met reusachtige projecties maken een totale onderdompeling in het werk mogelijk en de perceptie van details die onzichtbaar zijn tijdens een klassiek museumbezoek. 

Ruimte gewijd aan virtuele realiteit

  • Stap letterlijk de realiteit van 3D-schilderijen binnen met behulp van headsets. 
  • Maak originele foto's van een schilderij van een grootmeester met behulp van een "PhotoBooth". 

Een nieuwe visie op kunst en modernisme deze zomer in het Palais des Congrès in Luik. 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 juni tot 12 september 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden