• Kerstmarkt

In Durbuy maken de ambachtsmarkt, de kerststal, de kerstverhalen en de schaatsbaan van de eindejaarsfeesten een onvergetelijke gebeurtenis!

Klein stadje, maar groot kerstdorp

  • De kerstmarkt is de ideale gelegenheid om dat perfecte geschenk te vinden.  Je vindt er vast wel iets naar je gading.  
  • Voor de kleinsten (en ook voor de groteren natuurlijk) wordt een ijsbaan geïnstalleerd.

Dompel je onder in de kerstmagie in Durbuy!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 26 november tot 12 december 2021.

Vrijdag, zaterdag en zondag

De kerstmarkt is open op vrijdag, zaterdag en zondag.

Van vrijdag 17 december 2021 tot zondag 09 januari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden