Pictogram om Waalse activiteiten en accommodaties aan te duiden die een voordeel of korting bieden via de VISITWallonia.be Pass
  • Huis voor Toerisme

Het Huis voor Toerisme van Spa - Hoge Venen - Ardennen nodigt je uit om de mooiste steden van de regio Luik te ontdekken: Jalhay, Spa, Stavelot en Theux.

De troeven

  • Een uitzonderlijk hotelaanbod
  • Een opmerkelijk patrimonium en prachtige natuursites
  • Zijn water kan je ontdekken tijdens een kuurverblijf in Spa

Zowel in een gastenkamer als in een viersterrenhotel kan je genieten van een kwaliteitsvol onthaal, de gastronomie en het amusementsaanbod. Ontdek plaatsen zoals de stuwdam van la Gileppe in Jalhay, het Natuurpark van de Hoge Venen, de waterval en het pretpark Plopsa Coo in Coo, het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps, de Abdij van Stavelot of de stad Spa, de thermen en haar Francofolies festival.

Of je nu vertoeft in de natuur, geniet van een behandeling in een kuurverblijf of de lokale gastronomie proeft… deze parels zullen je niet onberoerd laten.

Bezoekers met specifieke noden

Er zijn aangepaste alternatieven voor mensen met bepaalde noden. In Wallonië zijn er heel wat #link[taxonomy_term|3037|activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden