• Huis voor Toerisme

Picardisch Wallonië is een grote groene en gastvrije regio met 330.000 inwoners. De streek bevindt zich op een boogscheut van Rijsel, Brussel, Bergen en Kortrijk.

Wandel- en fietskaarten te koop bij La Boutique de Wallonie

Picardisch Wallonië biedt zijn inwoners en bezoekers ruime plekken met openluchtanimatie en vele feestelijke en gezellige evenementen. Ook biedt de regio heel wat mogelijkheden om te sporten. Zo kan je fietstochten ondernemen dankzij het fietsnetwerk van 1600 km aan knooppunten in een ongerepte en natuurlijke omgeving.

In de regio bevinden zich ook 700 km aan wandelroutes die je de regio laten ontdekken, waaronder een netwerk van 350 km dat bewegwijzerd is met knooppunten in het Pays des Collines.

In de regio bevinden zich ook 2 natuurparken en 2 parkhuizen. Picardisch Wallonië nodigt je uit om de bezienswaardigheden te ontdekken van de gemeentes Antoing, Ath, Beloeil, Bernissart, Brugelette, Brunehaut, Celles, Chièvres, Ellezelles, Edingen, Flobecq, Frasnes-lez-Anvaing, Lessen, Leuze-en-Haunaut, Mont-de-l'Enclus, Pecq, Péruwelz, Rumes, Silly, Doornik.

Wandelkaarten zijn beschikbaar op www.wapishop.be.

Contact

Maison du tourisme de la Wallonie PicardePlace Paul-Emile Janson 1,,7500Tournai
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden