• Huis voor Toerisme/Toeristische dienst

Het Park van Kanalen en Kastelen in Henegouwen dat gevormd wordt door La Louvière, Ronquières en Seneffe heeft 264 kilometer bevaarbare waterwegen.

Treed binnen in de wereld van de binnenvaart in de toren die het hellend vlak van Ronquières overheerst, vaar met de boot door de Hydraulische Scheepslift op het historische Centrumkanaal en ontdek de kolossale kanaallift van Strepy-Thieux. Wandelaars en fietsers op de trekpaden van de Ravel ontsnappen niet aan de charme van de bezienswaardigheden.

Het verfijnde en prestigieuze kasteel van Seneffe, dat onderdak geeft aan de verzamelingen zilverwerk van de Franstalige Gemeenschap, en het prachtige domein van het Museum van Mariemont, zijn beiden een verlengd bezoek waard.

Het Huis voor Toerisme van het Park van Kanalen en Kastelen nodigt je uit om de toeristische bezienswaardigheden van Binche, Braine-le-Comte, Chapelle-lez-Herlaimont, Ecaussinnes, Estinnes, La Louvière, Le Roeulx, Manage, Morlanwelz, Seneffe en Soignies te ontdekken.

Place Jules Mansart 21-22,7100La Louvière
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden