pdf

Huis voor Toerisme van de Oostkantons - Hoge Venen

  • Huis voor Toerisme van de Oostkantons
  • Huis voor Toerisme van de Oostkantons
  • Huis voor Toerisme van de Oostkantons
  • Huis voor Toerisme/Toeristische dienst

Gelegen aan de grenzen van Nederland, Duitsland en Luxemburg bieden de Oostkantons een verbazingwekkende diversiteit aan landschappen.

In het noorden domineren imposante boerderijen en talrijke kastelen het landschap, terwijl in het midden op het plateau van de Hoge Venen het hoogste punt van België ligt (Botrange 694 m.).

Verder naar het zuiden liggen de meren van Robertville en Butgenbach, ideale plekken voor watersport en ontspanning in de zomer. Niet te vergeten de vallei van de Our, beschouwd als de parel van de Oostkantons.

De weelderige natuur van de Oostkantons leent zich perfect voor vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden.

In de winter biedt de regio haar bijzondere charme door skiërs de mooiste besneeuwde plaatsen van het land te laten zien. Je wordt hartelijk onthaald in een charmant hotel, vakantiehuis, camping of vakantiedorp.

Het Huis voor Toerisme van de Oostkantons - Hoge Venen nodigt je uit om de gemeenten Malmedy, Waimes, Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Saint-Vith te ontdekken.

Welkom in de Oostkantons!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.