• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Rondleiding en ontdekking
Het Huis van de Patafonie een ruimte vol ontdekking en geluidscreaties, in een wereld waar alledaagse voorwerpen en materialen muziekinstrumenten worden. Door Pataphonie reizen, is zich laten verrassen door de geluiden van de waterfluiten of de jantophone, leuke deuntjes uitvinden of melodieën met onverwachte weerklanken... Dit unieke instrumentarium, uitgevonden door instrumentenbouwer Max Vandervorst, is onderhoudend en toegankelijk voor iedereen. En het magische dirigeerstokje van de gids-patafoon nodigt u uit om het muzikale genie in u te ontwaken!
Voor het grote publiek (reserveren gewenst en aanbevolen: Centre Culturel Région de Dinant, Rue Grande 37, B-5500 Dinant)Aantal deelnemers: minimum 15 personen.Schoolperiodes: woensdagen om 14u30. Zondagen, feestdagen en schoolvakanties om 14u en om 16u30. Gesloten elke zaterdag (ook feestdagen). Moeilijk toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.Minimumleeftijd: 6 jaar. Duur: ongeveer 1u30.
Combinatietickets: De Reis door de Patafonie + ludiek en aangepast bezoek aan de grot "La Merveilleuse". De Reis door de Patafonie + boottocht (kaai n° 10). De Reis door de Patafonie + Museum voor het Middeleeuwse Maaserfgoed.Schoolgroepen (inschrijven verplicht).
Rue en Rhée 51,5500Dinant
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:15

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Enkel met gids - Groep - FR - NL - Individueel - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden