pdf

Huis van de Patafonie

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Rondleiding en ontdekking
Het Huis van de Patafonie een ruimte vol ontdekking en geluidscreaties, in een wereld waar alledaagse voorwerpen en materialen muziekinstrumenten worden. Door Pataphonie reizen, is zich laten verrassen door de geluiden van de waterfluiten of de jantophone, leuke deuntjes uitvinden of melodieën met onverwachte weerklanken... Dit unieke instrumentarium, uitgevonden door instrumentenbouwer Max Vandervorst, is onderhoudend en toegankelijk voor iedereen. En het magische dirigeerstokje van de gids-patafoon nodigt u uit om het muzikale genie in u te ontwaken!
Voor het grote publiek (reserveren gewenst en aanbevolen: Centre Culturel Région de Dinant, Rue Grande 37, B-5500 Dinant)Aantal deelnemers: minimum 15 personen.Schoolperiodes: woensdagen om 14u30. Zondagen, feestdagen en schoolvakanties om 14u en om 16u30. Gesloten elke zaterdag (ook feestdagen). Moeilijk toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit.Minimumleeftijd: 6 jaar. Duur: ongeveer 1u30.
Combinatietickets: De Reis door de Patafonie + ludiek en aangepast bezoek aan de grot "La Merveilleuse". De Reis door de Patafonie + boottocht (kaai n° 10). De Reis door de Patafonie + Museum voor het Middeleeuwse Maaserfgoed.Schoolgroepen (inschrijven verplicht).

Praktische informatie

Duur

Minimumduur1:15

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.