• Hotel
  • Romantisch hotel

Villa uit het begin van de eeuw in het Maasbekken. Bereikbaar per boot, helikopter en via de N92. Kleine zakenseminaries. Aangename verblijven.
Conferentiezaal (capaciteit van de grootste zaal): max. 40 pers.
Het ontbijt is tijdens de weekends, op feestdagen en in de maanden juli en augustus in de prijs inbegrepen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 16 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Nachtreceptie

Voorzieningen

Lift - Bar - Tuin - Mini-bar - Parking - Telefoon - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden