• Hotel
  • Romantisch hotel

Gezellig 4-sterrenhotel met 35 kamers, 2 restaurants en 1 zakencentrum in een historisch pand in het centrum van Namen. Met zijn gepersonaliseerde kamers zorgt les Tanneurs voor een extra touch bij je verblijf in de hoofdstad van Wallonië.

Business or pleasure? 

Les Tanneurs de Namur verwelkomt je in de rue des Tanneries, op 5 minuutjes van de Place d'Armes en op 10 minuutjes van het station, het ligt écht wel in hartje Namen. Van hier uit sta je meteen bij het Palais de Congrès of trek je op ontdekking in het centrum waar je verschillende bezienswaardigheden kan bezoeken zoals het Musée Félicien Rops, de Saint-Aubain kathedraal, het Afrikaans museum, het Koninklijk Theater of de barokkerk van Saint-Loup. 

Dit historische hotel beschikt over 35 comfortabele en gepersonaliseerde kamers (gratis wifi) in een gezellig en uniek kader, want het hotel bestaat eigenlijk uit 11 huizen die uit de 17e eeuw dateren. 

Gerenommeerde restaurants in de Waalse hoofdstad

Het hotel heeft ook twee restaurants, niet te missen culinaire adresjes in de Waalse hoofdstad. De Grill des Tanneurs, op de eerste verdieping van het hotel, waar je verleid wordt door een royale keuken met verrukkelijke grillades op een houtvuur bereid. In de oude leerlooierij uit de 17e eeuw, is nu het gastronomisch restaurant L'Espièglerie gevestigd, daar laat je je smaakpapillen verwennen door een originele seizoensgebonden keuken. 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 64 personen

Aantal kamers : 35

Gesproken talen

Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden