Hotel-restaurant Auberge du Vieux Cèdre verwelkomt je graag in een unieke groene en rustige omgeving, nabij het centrum van de historische stad Edingen.

Dit gezellige hotel dat lid is van de "Relais du Silence" verwelkomt je halverwege tussen Doornik en Brussel, vlakbij het centrum van Edingen, een prachtige historische en kunststad in de provincie Henegouwen. Wie zijn swing wil bijschaven vindt zijn gading op het parcours van de Golf Club van Edingen op slechts 2 km van het hotel.

Uitrusting en diensten

L'Auberge du Vieux Cèdre beschikt over 32 ruime kamers die voorzien zijn van alle modern comfort (wifi, flatscreen, minibar...) met zicht op het meer of op het park van het kasteel van Edingen. In het hotelrestaurant, waar een gezellige sfeer hangt, geniet je van traditionele gerechten bereid met seizoensgebonden producten. Bij mooi weer kan je in de tuin een heerlijke maaltijd verorberen.

Voor je seminaries en professionele evenementen beschikt het hotel over 3 vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 60 personen.

Le Vieux Cèdre heeft het label "Fiets Welkom" en garandeert een aangenaam onthaal en kwalitatieve diensten voor fietsers en wielertoeristen op doorreis in Wallonië.

Voor seminaries en professionele evenementen heeft het hotel 3 vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 60 personen ter beschikking.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 64 personen

Aantal kamers : 32

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Paardrijden - Wellnesscenter - Golf - Fitnesszaal - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden