• Hotel

In een groene omgeving, in het hart van de Ardennen, zal het huis uit 1926 je verleiden door zijn oude karakter en door zijn familiaal onthaal waar de gast in het middelpunt van alle aandacht staat.

Dit historische herenhuis kijkt uit over Jupille-sur-Ourthe en ligt in de buurt van La Roche-en-Ardenne, rijk aan het feodale verleden en de culturele en toeristische bezienswaardigheden. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de Ourthevallei.

Beschrijving van het hotel

Het huis is grondig gerenoveerd en heeft:

  • Comfortabele kamers met eigen badkamer
  • Gratis wifi 
  • Open haard in de woonkamer
  • Schaduwrijke tuin met terras en uitzicht op de Ourthevallei
  • Privéparking
  • Gastronomisch restaurant
  • Seminarieverblijven

Natuurlijke uitstapjes in het midden van de Ardennen

Het hotel is een ideaal uitgangspunt voor vele natuurgerelateerde sportactiviteiten en voor het ontdekken van ons cultureel en historisch erfgoed.

Kom in Hotel Les Tilleuls logeren voor de familiale sfeer en de fijne keuken!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 24 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Kluis - Garage - Tuin - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden