• Hotel

Het hotel Le Midi is een klein familiehotel in het centrum van La Roche-en-Ardenne. Het hotel beschikt over 8 slaapkamers en een gastronomisch restaurant waar je heerlijke streekproducten kan proeven.

Beschrijving van het hotel

  • 8 slaapkamers, uitgerust met eigen badkamer en wc
  • tuin
  • terras
  • privégarage
  • fietsenstalling
  • barbecue

Proef heerlijke gerechtjes

Zin om de klassiekers van de Ardense keuken te (her)ontdekken? Kom naar het restaurant met een gezellig interieur, eikenhouten lambrisering en een indrukwekkende collectie schilderijen. Hier proef je de specialiteiten van het huis met producten van de markt, wild uit de streek en huisgemaakte foie gras.

Ontdek La Roche-en-Ardenne en nog veel meer

Dit hotel op een boogscheut van het natuurpark van de 2 Ourthes bevindt zich midden in de natuur. Je geniet er van de prachtige Belgische Ardennen.

Het hotel & restaurant Le Midi is de ideale rustplaats voor gastronomische zielen en lekkerbekken!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 21 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Lunchpakket - Volpension

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Garage - Tuin - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden