• Hotel

Het hotel Le Midi is een klein familiehotel in het centrum van La Roche-en-Ardenne. Het hotel beschikt over 8 slaapkamers en een gastronomisch restaurant waar je heerlijke streekproducten kan proeven.

Beschrijving van het hotel

  • 8 slaapkamers, uitgerust met eigen badkamer en wc
  • tuin
  • terras
  • privégarage
  • fietsenstalling
  • barbecue

Proef heerlijke gerechtjes

Zin om de klassiekers van de Ardense keuken te (her)ontdekken? Kom naar het restaurant met een gezellig interieur, eikenhouten lambrisering en een indrukwekkende collectie schilderijen. Hier proef je de specialiteiten van het huis met producten van de markt, wild uit de streek en huisgemaakte foie gras.

Ontdek La Roche-en-Ardenne en nog veel meer

Dit hotel op een boogscheut van het natuurpark van de 2 Ourthes bevindt zich midden in de natuur. Je geniet er van de prachtige Belgische Ardennen.

Het hotel & restaurant Le Midi is de ideale rustplaats voor gastronomische zielen en lekkerbekken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 21 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Lunchpakket - Volpension

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Garage - Tuin - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden