• Hotel
  • Romantisch hotel
  • Landelijke herberg

Hotel-restaurant Lafarques, een oud landhuis en een hoogstaand gastronomisch adres in Wallonië, verwelkomt zijn gasten in alle rust in een bosrijk park in België.

Wat kan je verwachten: 

  • Een oud landhuis omgeven door een enorm park van 14 ha in Pepinster in de Belgische provincie Luik. 
  • Het hotel telt 5 kamers en 3 gepersonaliseerde en elegante junior suites.
  • Een gastronomisch restaurant onder leiding van Chef Olivier Tucki.

In het hartje van de Blauwe Ardennen, tussen twee Beglische steden Spa en Chaudfontaine, die bekend staan om hun welnessfaciliteiten, ligt het prachtige domein. Niet ver van het hotel vind je de aangename stad Verviers, het nationaal park van de Hoge Venen of zelfs het sanctuaire de Notre-Dame in Banneux. 

Het huis beschikt over 5 kamers en 3 charmante gepersonaliseerde junior suites. Alle kamers, uitgezonderd 1, kijken uit op het prachtige park van 14 ha. 

Voor de fijnproevers

In het hotel is een gastronomisch restaurant gevestigd waar 50 gasten een verrukkelijke maaltijd kunnen verorberen. Meesterchef Olivier Tucki zal je smaakpapillen verwennen met een overheerlijke keuken waarin vooral met streekproducten wordt gewerkt. 

Het Restaurant Lafarques is de perfecte locatie voor een privéaangelegenheid, maar is ook zeer geschikt voor zakendiners. Er is bovendien ook een kleine vergaderzaal waar zo'n 30 personen een seminarie of conferentie kunnen bijwonen. 

Chemin des Douys 20,4860Pepinster
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 16 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Frans

Diensten

Interne catering - Ontbijt - Receptie 24u/24

Voorzieningen

Airco - Kluis - Tuin - Mini-bar - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden