• Hotel

Te midden van het dorpje Wanne, in een volledig gerenoveerd stenen huis gelegen tegenover het oude kasteel, ontdek je dit warme en gastvrije kleine hotel met zijn heerlijke keuken.

Beschrijving van de kamers

  • 12 tweepersoonskamers
  • Eigen badkamer met WC
  • Welkomstbord aangeboden
  • Kluis
  • Gratis WiFi
  • Toegang tot het terras en de tuin
     

Eten bij de Auberge de la Métairie

Het hotel selecteert de beste producten op de markt om het hele jaar door verse maaltijden en kwaliteitsmenu's te bereiden. Elke maand wordt er een nieuw menu gecreëerd door de chef. Ze organiseren ook gastronomische weekends.

Ontspanning in de Ourthe- en Amblèvevallei

Hotel "La Métairie" is gelegen aan de voet van de Côte de Wanne, een mythische tussenstop in Luik-Bastenaken-Luik, en in de buurt van de Col du Stockeu, het monument voor Eddy Merckx en tal van andere legendarische plaatsen en uitzonderlijke panorama's.

Hotel La Métairie & zijn herberg bieden je een unieke kans om te genieten van de frisse lucht en de ongerepte natuur, te voet of met de fiets in het hart van een beschermde omgeving!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 26 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Kluis - Tuin - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden